Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

Szállítási módok

»Házhoz szállítás FoxPost futárszolgálattal

Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második kiszállítás az alapszolgáltatás része. A második kiszállítási kísérlet eredménytelensége esetén a csomag visszaszállításra kerül. Amennyiben kézbesítéskor nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.  A kiszállítást megelőzően a futár telefonon egyeztet a címzettel az átvétel időpontjáról. A megrendelt termékek a csomag feladása után 2-3 munkanapon belül kerülnek kiszállításra. Csak készpénzes fizetési lehetőség van a futárnál.

Szállítási költség: 790Ft (Áfa-val)

»Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal

A szállítás kizárólag munkanapokon, 8-18 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül. A szállítás dátuma módosítható. Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második és harmadik kiszállítási kísérlet az alapszolgáltatás része. A harmadik kiszállítási kísérlet eredménytelensége esetén a csomag visszaszállításra kerül. Amennyiben kézbesítéskor nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A csomagfeladásról a futárszolgálat email-ben küld tájékoztatást. A megrendelt termékek a csomag feladása után 1-2 munkanapon belül kerülnek kiszállításra. Készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség van a futárnál.

Szállítási költség: 1190Ft (Áfa-val)

 »Személyes átvétel 

A rendelés után felvesszük veled a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.
A rendelt termékek alapértelmezett átvételi pontja:
1239 Budapest, Batthyány utca 3.. (nem bolt, csak átvételi pont)

Fizetési módok

»Előre utalással

Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra banki átutalással. Megjegyzésként, kérlek, tüntesd fel a rendelés számát, amit e-mailben küldünk el. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.
Számlaszám: K&H Bank Zrt. 10400872-49555556-51481009

 

»Utánvét
A megrendelt termékek ellenértékét átvételkor kell kifizetni.

40.000Ft-ot elérő rendelés esetén csak banki átutalást vagy bankkártyás fizetést fogadunk el fizetési módként .

Az utánvétes fizetési mód drága. Neked is – nekünk is. E fizetési mód választása esetén – a rendelés végösszegétől függetlenül – fix 290 Forint fizetéssel kapcsolatos költséget vagyunk kénytelenek felszámítani.

Figyelem! Felhívom a tisztelt vásárló szíves figyelmét, hogy csak abban az esetben válassza az utánvételes házhoz szállítást, amennyiben a csomag átvételekor annak díját ki tudja fizetni. Ellenkező esetben az át nem vett és visszaküldésre került csomag esetén az újraküldést kizárólag a csomag ellenértékének előre történő utalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!