Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Óvjuk bőrünket már az első tavaszi napsugarak megjelenésével!

Óvjuk bőrünket már az első tavaszi napsugarak megjelenésével! Az első tavaszi napsugarak megjelenésével megérkezik a hosszú hideg tél után a bohókás tavasz. 

Mely nem csak a rügyek kipattanásáról és a megjelenő madarak csiripeléséről szól. A tavasz a szélsőséges időjárásnak köszönhetően hol esős, hol pedig verőfényes napsütésben mutatkozik és olykor még a hó is szállingózik, a szélről már nem is beszélve. Hűvös és meleg napok váltakoznak átmenet nélkül, melyek igazán megviselik a bőrünket. Ezért nagyon fontos a bőrünk fokozott védelme már az első napsugarak megjelenésével. Most kell felkészülnünk a meleg nyári napokra, a strandidőszakra.

Az tavasz időjárásának viszontagságai kedvezőtlenül befolyásolják a bőrünk hidratációját. A szeles időben, az arra hajlamos bőrtípusoknál megjelenik a tavaszi bőrgyulladás. A tavaszi bőrgyulladás nem más, mint az adott időjárási körülmények következtében kialakult gyulladások összefoglaló neve. Mint minden rendellenesség kezelésénél a legfontosabb feladatunk a prevenció, vagyis a megelőzés. Ezt a bőrtípusunknak megfelelő nappali krémekkel tudjuk megelőzni.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Fényvédelem